Неокласичний дискурс як дзеркало еволюції українського літературознавства - Набитович, І. (Слово і Час, 2020)
Рецензія на книгу: Демська-Будзуляк Л. Українське літературознавство
від ідеї до тексту: неокласичний дискурс: монографія.
Київ: Смолоскип, 2019. 600 с.