Міжнародна наукова конференція у Варшавському університеті - Сверчинський, Ф. (Слово і Час, 2020)
9 листопада 2019 р. у Варшавському університеті відбулася міжнародна наукова конференція «Філософія буття і виживання в его-документах українських письменників, художників та кінорежисерів
(від Орлика до сучасності)», організована В. Соболь, керівником Майстерні польсько-українських
літературних контактів, яка діє на кафедрі україністики університету. Співорганізаторами конференції були Київський національний університет культури і мистецтв та Національний університет
«Острозька академія».