Наші презентації (Слово і Час, 2020)
Черкас О. Маскулінне в поезії Тараса Шевченка; Щербак Ю. Україна в епоху війномиру. Книга підсумків і пророцтв; МУДРІСТЬ передвічна. Афоризми давніх українських мислителів ХI — поч. ХIХ cт.