Символ і біблійна символіка та їх функціонування на перехресті трьох літератур - Набитович, І. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Roman Mnich. Категория символа и библейская символика в поэзии XX века. - Lublin: Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-SHodowskiej, 2002. - 258 s.