Наші презентації (Слово і Час, 2005)
Олена Теліга. Листи. Спогади / Упоряд. Надія Миронець; Філологічні семінари. Літературознавчі методології: практика і теорія; Захар Мороз. Від шкільної драми до комедії. Дослідження. П'єси; Стильові тенденції української літератури XX століття; Дмитро Стус. Василь Стус: життя як творчість; Ukrainian Literature: A Journal of translations; Сучасність. - 2004. - №11-12; Київ. - 2004. - № 11-12 95.