Пасивні дієприкметники у церковнослов'янській мові української редакції кінця XVI – XVII ст. - Білих, О.П. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
В статье рассматриваются структурные и функциональные особенности страдательных причастий в церковнославянском языке украинской редакции конца XVI – XVII ст. In the article structural and functional peculiarities of the passive voice participles in the Ukrainian edition of the Church Slavonic language as of XVI – XVII are observed.