Поліагрегатні структури чутливих елементів приладів інерціальної навігації в акустичному середовищі - Карачун, В.В.; Мельник, В.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Проаналiзовано рух газової кульки системи корекцiї гiрогоризонту пiд дiєю проникного акустичного випромiнювання. The forced motion of a gas-bubble of the correction system of a gyrohorizon under the action of penetrating acoustic radiation is analyzed.