Наші презентації (Слово і Час, 2005)
Кур’єр Кривбасу. - 2005. - №4; Всесвіт. - 2005. - №3-4; Нові гоголезнавчі студії. - Вип.2(13); Тихолоз Наталя. Казкотворчість Івана Франка (генологічні аспекти); Василь Овсієнко. Світло людей. Мемуари та публіцистика. Кн. I, II; Кульчицький Станіслав, Солдатенко Валерій. Володимир Винниченко; Критика. - 2005. - Ч. 6.