El lenguaje de la memoria en Casandra de Christa Wolf - Pérez, V.V. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
У статті розглядаються способи вираження внутрішньої мови в повісті німецької письменниці Кристи Вольф “Кассандра”. Жанрові ознаки, виявлені в результаті лінгвістичного аналізу, дозволяють класифікувати даний літературний текст згідно з типологією Доррит Кон як монолог-спогад. В статье рассматриваются способы выражения внутренней речи в повести немецкой писательницы Кристы Вольф “Кассандра”. Жанровые признаки, выявленные в результате лингвистического анализа позволяют классифицировать данный литературный текст согласно типологии Доррит Кон как монолог воспоминание. This article deals with the narrative modes for presenting inner speech in Christa Wolf’s “Cassandra”. The linguistic analysis shows that according to Dorrit Cohn’s typology this novel can be considered as a memory monologue.