Літопис Шевченкового життя - Боронь, О. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Жур П.В. Труди і дні Кобзаря: Літопис життя і творчості Т.Г. Шевченка / Вст. стаття
М.М. Павлюка. - К.: Дніпро, 2003. - 520 с.