Важливе бібліографічне джерело - Патока, В. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Жданова Р.С. Бібліографічні джерела українського літературознавства, мовознавства та фольклористики (1990-2002) / М-во культури і мистецтв України. Нац. парлам. б-ка України. - К., 2004. - 208 с.