Диференційовність дробових інтегралів, ядра яких визначаються за допомогою фрактального броунівського руху - Крвавич, Ю.В.; Мішура, Ю.С. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено стохастичну теорему Фубіні для вінерівських інтегралів відносно фрактального броунівського руху. За її допомогою одержано умови середньоквадратичної і потраєкторної диференційовності дробових інтегралів, ядра яких містять фрактальний броунівський рух. We prove the stochastic Fubini theorem for Wiener integrals with respect to the fractal Brownian motion. By using this theorem, we obtain conditions of mean-square and pathwise differentiability of fractional integrals whose kernels contain the fractal Brownian motion.