Рівняння руху першого порядку в суперсиметричній теорії Янга - Міллса із скалярним мультиплетом - Павлюк, А.М.; Яцун, В.А. (Український математичний журнал, 2001)
Запропоновано систему рівнянь руху першого порядку, всі розв'язки якої є розв'язками системи рівнянь руху другого порядку для суперсиметричної теорії Янга - Міллса із скалярним мультиплетом. Знайдено такі N = 1 перетворення, відносно яких інваріантні системи рівнянь руху першого та другого порядків. We propose a system of first-order equations of motion all solutions of which are solutions of a system of second-order equations of motion for the supersymmetric Yang–Mills theory with a scalar multiplet. We find N = 1 transformations under which the systems of first- and second-order equations of motion are invariant.