О существовании локальных гладких решений систем нелинейных функциональных уравнений с отклонениями, зависящими от неизвестных функций - Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано умови існування локального диференційовного розв'язку системи нелінійних функціональних рівнянь з нелінійними відхиленнями аргументу. We obtain conditions for the existence of a local differentiable solution of a system of nonlinear functional equations with nonlinear deviations of an argument.