Про стійкість інваріантних множин розривних динамічних систем - Перестюк, М.О.; Чернікова, О.С. (Український математичний журнал, 2001)
Встановлюються достатні умови стійкості, асимптотичної стійкості та нестійкості інваріантних множин розривних динамічних систем. We establish sufficient conditions for the stability, asymptotic stability, and instability of invariant sets of discontinuous dynamical systems.