Інтерпретація рецепції у світлі сучасних літературознавчих проблем - Боронь, О. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Вільна Я.В. Історико-літературний феномен критичної інтерпретації творчості Г.Квітки-Основ'яненка. Монографія. - К.: Альтерпрес, 2005. - 300 с.