Точна оцінка величини виняткової множини у співвідношенні Бореля для цілих функцій - Філевич, П.В. (Український математичний журнал, 2001)
Отримано точну оцінку величини виняткової множини у співвідношенні Бореля для цілих функцій. We obtain an exact estimate for the measure of the exceptional set in the Borel relation for entire functions.