Асимптотичні характеристики компактів і класи Степанця - Котляр, Б.Д. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано оцінки ε-ентропії та ε-місткості множин періодичних функцій з нульовим середнім, що мають (ψ, β)-похідну, яка належить простору L²(0, 2π). We obtain estimates for the ε-entropy and ε-capacity of sets of periodic functions with mean value zero that have a (ψ, β)-derivative belonging to the space L²(0, 2π).