Дослідження інваріантних множин стохастичних систем Іто за допомогою функцій Ляпунова - Станжицький, О.М. (Український математичний журнал, 2001)
За допомогою функцій Ляпупова одержано умови інваріантності та стохастичпої стійкості інваріантних множин систем типу Іто. By using Lyapunov functions, we obtain conditions for the invariance and stochastic stability of invariant sets of Itô-type systems.