Сингулярности торических многообразий - Обиход, Т.B. (Український математичний журнал, 2001)
Методами торичпої геометрії досліджено компактифікації F-reopil на елтіптичні трифолди Калаби - Яу. By using methods of toric geometry, we investigate compactifications of F-theory on the elliptic Calabi–Yau threefolds.