Про мультиплікативність канонічних діагональних форм матриць над областю головних ідеалів. II - Прокіп, В.М. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджується структура матриць над областю головних ідеалів, які мають властивість мультиплікативпості канонічних діагональних форм. We investigate the structure of matrices over the domain of principal ideals that possess the property of multiplicativity of canonical diagonal forms.