Приближение некоторых классов сингулярных интегралов алгебраическими многочленами - Моторный, В.П. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджується поточкове наближення алгебраїчними многочленами класів функцій, які є сингулярними інтегралами від обмежених функцій. Отримано асимптотично точні оцінки наближень. We study the problem of pointwise approximation by algebraic polynomials for classes of functions that are singular integrals of bounded functions. We obtain asymptotically exact estimates of approximations.