Оценки колмогоровских поперечников классов аналитических функций, представимых интегралами типа Коши. II - Романюк, В.С. (Український математичний журнал, 2001)
У нормованих просторах функцій, аналітичних в жордановій області Ω⊂ℂ , встановлено точні за порядком оцінки поперечників за Колмогоровим класів функцій, що зображуються в Ω інтегралами типу Коші вздовж Γ = ∂Ω зі щільностями f(·) In normed spaces of functions analytic in the Jordan domain Ω⊂ℂ, we establish exact order estimates for the Kolmogorov widths of classes of functions that can be represented in Ω by Cauchy-type integrals along Γ = ∂Ω with densities f(·)ю