Рівняння g(t,x)=0: існування та продовжуваність його розв'язків - Каплун, Ю.І.; Самойленко, В.Г. (Український математичний журнал, 2001)
Розглядаються питання продовжуваності та існування розв'язків на максимальному інтервалі їх визначення для рівняння g(t,x)=0. We consider the problem of extendability and existence of solutions of the equation g(t, x) = 0 on the maximum interval of their definition.