Характеризация групп со слойно конечной периодической частью - Сенашов, В.И. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено теорему, що характеризує групи з шарово скінченною періодичною частиною у класі груп Шункова з розв'язними скінченними підгрупами. We prove a theorem that characterizes groups with a layer-finite periodic part in the class of the Shunkov groups with solvable finite subgroups.