Аппроксимационные характеристики пространств Sᵖφ - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 2001)
Введено лінійні векторні простори Sᵖφ, вивчаються їх апроксимаційні властивості й, як з одержаних загальних результатів виводяться твердження про наближення класів періодичних функцій багатьох змінних за допомогою тригонометричних поліномів. We introduce linear vector spaces Sᵖφ and study their approximation properties. By using the general results obtained, we establish statements concerning the approximation of classes of periodic functions of many variables by trigonometric polynomials.