О мультипликаторах в пространствах Харди - Волчков, Вит.В. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджується точність деяких достатніх умов для мультиплікаторів степеневих рядів у просторах Харді. We investigate the accuracy of certain sufficient conditions for multipliers of power series in Hardy spaces.