Умови нестійкості інваріантного тороїдального многовиду дискретної динамічної системи в банаховому просторі - Слюсарчук, В.В. (Український математичний журнал, 2001)
Знайдено умови нестійкості інваріантного тороїдального многовиду дискретної динамічної системи. We obtain conditions for the instability of an invariant toroidal manifold of a discrete dynamic system.