Новые интегральные представления для гипергеометрической функции - Волчков, В.В.; Волчков, Вит.В. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано нові інтегральні зображення для гіпергеометричної функції. We obtain new integral representations for a hypergeometric function.