К вопросу существования единственной функции Грина линейного расширения динамической системы на торе - Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено дві теореми існування єдиної функції Гріна лінійного розширення дииамічної системи на торі, наведено також два приклади побудови такої функції в явному вигляді. We prove two theorems on the existence of a unique Green function for a linear extension of a dynamical system on a torus. We also give two examples of the construction of this function in explicit form.