Конечнопредставимые K-маркированные колчаны - Белоусов, К.И.; Назарова, Л.А.; Ройтер, А.В. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено необхідні та достатні умови скінченної зображуваності K-маркованих колчанів. We present necessary and sufficient conditions for the finite representability of K-marked quivers.