Об интегральных представлениях осесимметричного потенциала и функции тока Стокса в областях меридианной плоскости. I - Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано нові інтегральні зображення осесиметричного потенціалу та функції течії Стокса в довільній однозв'язній області меридіанної площини. Для областей із замкненою спрямлюваною жордановою межею досліджуються межові властивості цих інтегральних зображень. We obtain new integral representations for an axisymmetric potential and the Stokes flow function in an arbitrary simply-connected domain of the meridian plane. The boundary properties of these integral representations are studied for domains with closed rectifiable Jordan boundary.