Линейные поперечники классов Бесова периодических функций многих переменных. I - Романюк, А.С. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано порядкові оцінки лінійних поперечників класів Бесова Brp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі L q для деяких'значень параметрів p і q. We obtain order estimates for linear widths of the Besov classes Brp,θ of periodic functions of many variables in the space L q for certain values of the parameters p and q.