Узагальнення формули Крамера - Сявавко, М.С. (Український математичний журнал, 2001)
Запропоновано застосування методу параметризована неперервних дробів до розв'язування систем'лінійних алгебраїчних рівнянь за їх формальними степеневими розкладами Ліувілля - Неймана. Побудовано аналог формули Крамера, що може бути застосований і для випадків вироджених, погаиообумовлених та прямокутних матриць. We apply the method of parametrized continued fractions to the solution of systems of linear algebraic equations on the basis of their Liouville–Neumann formal power series. We construct an analog of the Cramer formula, which is also applicable to the cases of singular, ill-posed, and rectangular matrices.