Гіперпростір опуклих компактних підмножин тихоновського куба - Зарічний, М.М.; Іванов, С.А. (Український математичний журнал, 2001)
We prove that the hyperspace of compact convex subsets of the Tikhonov cube I^ω₁ is homeomorphic to I^ω₁. Доведено, що гіперпростір компактних опуклих підмножин тихоновського куба I^ω₁ гомеоморфний.