О времени завершения преследования в одной нелинейной дифференциальной игре - Комлева, Т.А. (Український математичний журнал, 2001)
Для нелінійної антагоністичної, диференціальної гри двох осіб на многовиді пропонується спосіб розв'язання задачі переслідування і будується час, що гарантує піймання. For a nonlinear antagonistic two-person differential game on a manifold, we propose a method for the solution of the pursuit problem and determine the time of guaranteed capture.