Линейные поперечники классов Бесова периодических функций многих переменных. II - Романюк, А.С. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано порядкові оцінки лінійних поперечників класів Бєсова Bʳp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq для деяких значень параметрів р і q, відмінних від розглянутих у першій частині. We obtain order estimates for linear widths of the Besov classes Bʳp,θ of periodic functions of many variables in the space Lq for certain values of parameters p and q different from those considered in the first part of the work.