Непокращувана інтегральна оцінка розв'язків задачі Діріхле для квазілінійних еліптичних рівнянь другого порядку в околі ребра - Плеша, М.І. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано точну оцінку других похідних розв'язків (у ваговій соболєвській нормі) задачі Діріхле для квазілінійних еліптичних недивергентних рівнянь другого порядку в околі ребра області. We obtain an exact estimate for the second derivatives of solutions (in the weight Sobolev norm) of the Dirichlet problem for quasilinear second-order elliptic equations of nondivergence type in a neighborhood of an edge of a domain.