Аналог нерівності Джексона для коопуклого наближення періодичних функцій - Попов, П.О. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено аналог теореми Джексона для коопуклого наближення неперервних періодичних функцій з другим модулем неперервності і константою, яка залежить від розташування точок зміни опуклості функції. We prove an analog of the Jackson inequality for a coconvex approximation of continuous periodic functions with the second modulus of continuity and a constant that depends on the location of the points at which a function changes its convexity.