Распространение возмущений в квазилинейных многомерных параболических уравнениях с конвективным членом - Сапронов, Д.А.; Шишков, А.Е. (Український математичний журнал, 2001)
Встановлено оцінки стартової еволюції носіїв енергетичних узагальнених розв'язків широкого класу квазілінійних параболічних рівнянь довільного порядку структури рівняння сильної нелінійної дифузії-конвекції. We establish estimates for the initial evolution of the supports of solutions of a broad class of quasilinear parabolic equations of arbitrary order that have the structure of the equation of strong nonlinear convective diffusion.