Ігри з функцією плати та імпульсним впливом - Остапенко, О.В. (Український математичний журнал, 2001)
Розглядаються диференціальні ігри з термінальною функцією плати та імпульсним впливом в фіксовані моменти часу. Побудовано оптимальні стратегії гравців. We consider differential games with terminal pay-off function and pulse influence at fixed time. We construct optimal strategies for players.