К вопросу об оценках колмогоровских поперечников классов Bʳp,q в пространстве Lq - Романюк, А.С. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано порядкову оцінку колмогоровського поперечника класів Бєсова Bʳp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq при 2 < p < q < ∞ яка доповнює раніше отриманий автором результат. We obtain an order estimate for the Kolmogorov width of the Besov classes Bʳp,θ of periodic functions of many variables in the space Lq for 2 < p < q < ∞, which complements the result obtained earlier by the author.