Spectrum and States of the BCS Hamiltonian in a Finite Domain. II. Spectra of Excitations - Petrina, D.Ya. (Український математичний журнал, 2001)
We establish that the averages per volume of the BCS and approximating Hamiltonians over all excited states coincide in the thermodynamic limit. Earlier, this was established only for the ground state. Встановлено, що у термодинамічній границі середні по усіх збуджених станах на одиницю об'єму від модельного гамільтоніана БКШ та відповідного апроксимуючого гамільтоніана збігаються. Раніше це було встановлено тільки для основного стану.