Об однозначной разрешимости неавтономного функционально-дифференциального уравнения нейтрального типа - Хусанов, Д.Х. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено умови існування, єдиності та неперервної залежності від початкових даних розв'язків функціонально-диференціального рівняння нейтрального типу. We present conditions for the existence and uniqueness of solutions of functional differential equations of the neutral type and their continuous dependence on the initial data.