Оценки группы уклонений в обобщенной гельдеровой метрике - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено порядкові співвідношення для групи відхилень функцій f(⋅)∈Hω часинними сумами її ряду Фур'є в узагальненій гельдеровій матриці, заданій в гельдеровому просторі Hω∗⊃Hω. We present order relations for a group of deviations of a function f(·) ∈ H ω in terms of partial Fourier sums of this function in a generalized Hölder metric defined in a generalized Hölder space H ω* ⊃ H ω.