Оценки аппроксимативных характеристик классов Бесова Bʳp,θ периодических функций многих переменных в пространстве Lq. I - Романюк, А.С. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано порядкові оцінки наближення класів Bʳp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq за допомогою операторів ортогонального проектування, а також лінійних операторів, що підпорядковані деяким умовам, We obtain order estimates for the approximation of the classes Bʳp,θ of periodic functions of many variables in the space Lq by using operators of orthogonal projection and linear operators satisfying certain conditions.