Про гладкість інваріантного тора зчисленної системи різницевих рівнянь з параметрами - Марчук, H.А.; Теплінський, Ю.В. (Український математичний журнал, 2001)
Знайдено достатні умови диференційовності інваріантного тора, зчисленної системи лінійних різницевих рівнянь, визначеної на скінченновимірному торі, за кутовою змінною та параметром, який містить вихідна система рівнянь. We establish sufficient conditions for the differentiability of the invariant torus of a countable system of linear difference equations defined on a finite-dimensional torus with respect to an angular variable and the parameter of the original system of equations.