Оптимизация линейных функций на вершинах перестановочного многогранника с дополнительными линейными ограничениями - Яковлев, С.В.; Валуйская, О.А. (Український математичний журнал, 2001)
Пропонується наближений поліноміальний метод, за допомогою якого з заданою точністю можна знайти екстремум функції на переставному багатограннику при додаткових лінійних обмеженнях. We propose an approximate polynomial method that enables one to determine with given accuracy the extremum of a function on a permutation polyhedron with additional linear constraints.