Об усиленном законе больших чисел для многомерных мартингалов с непрерывным временем - Коваль, В.А. (Український математичний журнал, 2001)
Доводиться підсилений закон великих чисел для векторних мартингалів з довільними оператор-ними нормуваннями. Із доведеної теореми виводиться ряд відомих результатів про підсилений закон великих чисел для мартингалів з неперервним часом. We prove the strong law of large numbers for vector martingales with arbitrary operator normalizations. From the theorem proved, we deduce several known results on the strong law of large numbers for martingales with continuous time.