Аналог модели Пуанкаре для кватернионного гиперболического пространства - Волчков, Вит.В. (Український математичний журнал, 2001)
Побудовано аналог моделі Пуанкаре для кватерніонного гіперболічного простору. We construct an analog of the Poincaré model for a quaternion hyperbolic space.